Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mycket tankar i huvudet just nu...


skillnad?

Jag hatar dig
// nej det räcker inte till //
Jag vill döda dig
// och sedan få livstids fängelsestraff? //
Jag vill inte ha dig
// LJUG LJUG LJUG //
Jag älskar dig
// fan, det stämmer ju //




Fri vers av någon där ute
Läst 338 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-04 23:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

någon där ute