Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svartnatt

Det kryper i hörnen

Nattmaror som lurar.

Blodsugarna de väntar.

Väntar på lämpligt byte.

Mitt blod brusar.

Brusar för fort av oro.

Vill inte ha någon mara i natt.

Vill inte känna erat gnagande i mitt inre.

Skrattet är benvit och brett.

Ni vill åt mig. Vill åt mina sovande barn.

Vill äta mig levande.

Kom! Rädda mig! Ge mig en hand!

Säg att jag inte är ensam!







Fri vers av Sanna i badet VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-05 00:57



Bookmark and Share


  Knickedick
Visst kan jag säga det, men jag skulle inte tala sanning
2009-10-05

  Cosmic Johanna
Som Blaite säger du är inte ensam,

en stämning som denna går itne att ta miste på.

Bra skrivet om hur det kryper av ångest och hur det blir levande i natten.
2009-08-12

  blaite
Du e inte ensam..grym text...Blaite
2009-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Sanna i badet
Sanna i badet VIP