Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glömt...



Om du gett i ena änden
så har du glömt den
andra
änden

så tafatt
är

livets
gyckelspel




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-05 01:06



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Hur menaru?... : )
2009-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP