Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min minsta pojke vaknade mitt i natten och storgrät. Hade haft en mardröm. Men om vad...? "Jag tycker om de där människorna", så sa han. Ja, se drömmar.


Vi är ett

När jag är ledsen

blir du orolig

När du är orolig

blir jag ledsen



Jag bär upp din lilla kropp

till sängen

Säger sen med mjuk hand

"Go´natt"




Fri vers av Sanna i badet VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-05 01:27



Bookmark and Share


  walborg
- ett litet älskat barn, fullt av kärlekskänslor ...
2009-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Sanna i badet
Sanna i badet VIP