Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gud finns inte här längre

Han tröttnade på människorna en dag och begavs sig av
Han tyckte att människorna hela tiden bara ignorerade hans budskap som han hade om hur alla människor skulle kunna leva sida vid sida
oavsett ras
Så han lämnade dem alla istället åt sitt eget öde när han ensam simmade ut på ett stort och dimmigt öppet hav för att bara försvinna i fjärran för att aldrig mera komma tillbaks igen
För sedan dess har ingen någonsin sett Gud igen
Och jag kan lova er att senast en människa gjorde det, var för mycket längesen…

Gud finns inte här längre
Han tröttnade på människorna och begavs sig av……

Herre Gud, så tråkigt
Önskar att han ville komma tillbaka och ge människorna ännu en chans
Ännu en chans att rätta till sina fel
Sin natur
För att få kalla sig en människa så gäller det att kunna uppföra sig som en sådan
för om man är en människa så är man inget vilt djur
Något hemskt som vill någon annan illa
Visa istället respekt med ett öppet sinne
Så gör inte det emot någon annan det som du själv inte vill bli utsatt för.....

Gud finns inte här längre
Nu måste vi själva ta ansvar över våra egna liv och tro på oss själva...

Ken Cassel
5/7-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 210 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-05 13:30



Bookmark and Share


  anits VIP
Jag tror Han finns här och ser oss
sådana vi är
2009-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel