Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gud finns här

Och han står där bakom hörnet hela tiden och tittar på dig och ser allt det som du gör
Och om han ser att du gör någonting som du inte bör kommer han att straffa dig
I alla fall om du inte går ner på dina bara knän och ber honom om förlåtelse
Syndernas förlåtelse
För då kanske
Men bara då kanske han ger dig amnesti och låter dig få leva en liten stund till….

Gud finns här och han står där bakom hörnet
Och han håller ett öga på dig
I alla fall på dig som tror på honom……

Ken Cassel
5/7-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 260 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-07-05 14:04



Bookmark and Share


  anits VIP
Han ser oss alla
2009-07-10

  Öknens Ros VIP
tror du på Gud, Ken...?
2009-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel