Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SE Roddik, se tennisens död




SE RODDICK
Se tennisen dö…

1, 2 eller 3 slags tennis
Se Roddick

Tennisens död är dessa Roddickar
Och det är så förbannat tråkigt

Aldrig nånsin har man saknat
Borg, Wilander och ”grabbarna” som nu

Höj nätet, gör bollarna långsammare
Om ni vill ha spel…

Vet inte vad det kallas nu
Men….
”Skarpskytte med liten boll”
kanske vore nära?




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-25 21:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO