Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åh. Om Du. Bara.

 

var här. nu.

skulle jag. ja. knäböja

just så. bilden glasklar mina knän mot svalt. golv

lätt. böjd nacke.
framför

ja.
du vet. vad jag skulle. göra
lägg din stora. hand.

på. min hjässa
vira mitt hår. till lydnad i lystnad
strama kopplet. lite
bara.

just så.

säg
ingenting. nej. ssh.

 

låt mig

bara.

 

 

 

 

 




Fri vers av Nattviol
Läst 289 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-07-05 18:51



Bookmark and Share


    Erika H
Och det är så mycket som ryms i detta bara. I det ödmjuka i att bara vara.
Att bli sedd som bara. Och just så och då och där. Hel.
En helhet som man inte kan ta på.

Underbar text. Smekande. I sitt bara varande.
2009-07-05

  Lena Krantz VIP
Ja bara ler brett här!

Du är bara....för skön i ditt skrivande!
2009-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol