Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bygga åt andra


Att bygga burar åt andra

Eller fängelsehålor


Riskerar alltid att själva hamna där

För maktens goda fe

Är ombytlig och opålitlig




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 129 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-02 09:32



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Bra skrivet!
2010-01-02

    snöö
Tror det finns de som alltid klarar sig, ändå.
2010-01-02
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO