Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara

Du behöver inte tänka
inte tycka som jag
inte vara vid min sida jämt

Inte va mitt handtag
eller tvilling

Bara respekt
enkelt
och allvarligt
för att vi alla är olika




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 234 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-05 22:07



Bookmark and Share


  * Ammi *
javisst , så enkelt det vore om alla insåg det!
2009-07-06

  Lars Hedlin
Rakt och ärligt...
2009-07-06

  Glensan
Precis så är det
Vackert ärligt framfört
2009-07-05

  Rosmarin
så sant så sant!
2009-07-05

  poetryGirl
jättebra
2009-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen