Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntrummet


Sitter du i dödens väntrum

Vad gör du där?





Du kommer nog till döden ändå

Utan att vänta

Det är de enda vi vet om alla människor

”alla ska dö” nån gång

kalla det rättvisa om du vill

I så fall den enda….


Om du sitter dödens väntrum

Res dej och gå

Be honom ta sej i brasan…

Han kommer nog i fatt dej nån gång ändå

Men


”den dagen den sorgen”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-02 00:32



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Bra skrivet, det är ju det enda vi inte undkommer.. och lite tröst ligger i orden, vi blir ju aldrig ensamma om döden..
2010-01-02
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO