Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Några roliga historier om ni vill


Det var en myra och en elefant som gick igenom djungeln
En vacker dag så kom det en elefantjägare med sin långa bössa
Då säger elefanten till myran
Vad ska jag göra
Då svarar myran med en snedvriden glad min
Göm dig bakom mig

Det var en myra och en elefant som skulle gå och bada
Men så hade elefanten glömt sina badbyxor
Så elefanten frågade myran
Vad ska jag göra
Då svarar myran med en snedvriden glad min
Låna mina


Farsan kommer inspringandes på rummet och skriker högt till sin son
Min sin
Vad gör du
Vad håller du på med
Här kan du inte sitta och smårunka för man kan bli blind

Här borta farsan
Här borta är jag farsan
Här borta på andra sidan rummet


Tandläkaren till patienten
Jasså, du har varit och slickat fitta nu igen
Nä, vadå då, säger patienten
Har jag hår mellan tänderna

Nä, du har skit på näsan………….


Det var en svensk och en dansk och en norrman på en öde Ö
En dag kom en flaskpost
Upp kommer en ande
Ni får en varsin önskan

Svensken säger
Jag vill hem till polarna i Stockholm
Pofff
Och han var borta
Dansken säger, jag vill hem till dejlige Köpenhamn
Poff
Och han är borta

Norrmannen säger
Svensken och dansken
Vart tog mina kamrater vägen
Jag vill ha mina kamrater tillbaks
Poff!!!!!

Ha Ha Ha


Det var en finne och en tysk och Bellman som skulle gå in i en grotta där det fanns ett jättestort monster som hade ett stort blått öga
Först så gick finnen in
Monstret röt med en ruskigt dålig andedräkt
Jag är monstret med ett stort blått öga
Finnen sket på sig och sprang ut

Tysken gick in
Jag är monstret med ett stort blått öga
Han sket på sig och sprang ut

Då gick Bellman in
Jag är monstret med ett stort blått öga
Då säger Bellman
Akta så att du inte får ett till…….

Ken Cassel
6/7-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 353 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-06 16:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel