Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gatuliv....

På gatan, det är där som jag lever och bor
Det är där som jag lever mitt liv
Har nästan alltid gjort
Men så har jag också suttit inne några gånger för några saker som jag tycker har varit varken litet eller stort
Sover numera över i en och annan port och det är där som jag nu för tiden
står och hänger
Det är där som jag står och blänger på alla dessa stressade människor som är på väg till sina jobb varje vardagsmorgon
Alltid samma tid och alltid samma kanal
Önskar att jag själv kunde få något arbete. men nu för tiden så har jag tappat mitt sista hopp
Vet inte vad det ska bli av mig
Som det ser ut nu så har jag ingen framtid kvar
Men jag fortsätter att haka mig på
Från port till port jag gå, i hopp om att finna lite värme
I alla fall för stunden
För kanske
För kanske redan imorgon kan min livssituation bli annorlunda
Det är i alla fall det som jag drömmer om
Drömmer om att få ha mitt eget lilla krypin där jag kan känna mig säker och bara kunna slappna av
Bara vara mig själv…

Gatuliv
På gatan, det är där som jag lever och bor.....

Ken Cassel
6/7-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-06 17:12



Bookmark and Share


  Aciom
sorgsen! men din tid kommer. thrust me !
2009-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel