Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar består av så mycket

Gränslös kärlek smakar alltid lika gott
Resa jorden runt på obestämd tid skulle inte heller inte vara så illa
Se sig omkring
Möta nya kulturer
Möta nya människor
Bara flyta med strömmen
Pröva sina vingar
Hej, jag kommer ifrån Sweden
Swiss
No, Sweden
Skandinavien?
Dass it ring a bell ?

I vilket fall så har jag kommit på att vissa av ens drömmar är en så länge allt för dyra för att förverkliga
Har varken råd eller tid just nu
Måste skaffa mig en sponsor
Var hittar man en sådan någonstans…..?!

Drömmar består av så mycket…….

Ken Cassel
6/7-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-06 17:31



Bookmark and Share


  anits VIP
Drömmar är viktiga och attkunna
tänka och bevara dom
2009-07-10

  Mr Lindemann VIP
Det är viktigt att kunna bevara sina drömmar och kunna drömma dem
2009-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel