Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dröm gärna om oss också

Sitta sådär och sova
drömma dig bort till en annan värld
vad är det att ha
vad är det att berätta för bekanta om
så kan vi inte ha det
vad ska de andra tänka om dig

Men i sammanhanget kanske det passar sig
du är ju sjuk
du har levt ihärdigt och länge
du har älskat och älskar fortfarande
du är älskad
du har en betydande roll i våra liv
du har bidragit till vår existens
Ändå tänker vi att sådär brukar du inte hålla på
Sitta sådär och sova
Drömma dig bort till en annan värld
en värld vi inte är direkt delaktiga i

och det vill vi ju
vara med dig
trots allt vet vi
vi kommer alltid vara en del av dig
och du alltid kommer vara en del av oss

Sitt du och sov
men dröm gärna om oss också

om inte för din egen skull
så för vår skull
eller allra helst
för hennes skull




Fri vers av Hubbishelena
Läst 205 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-07-06 21:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hubbishelena
Hubbishelena