Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gillar att hitta på dikter..... :)


........

när du gick din väg så gick du inte ensam du tog någonting från mig
som är jättespecielt för mig så var försiktig med den.
jag vill inte ha tillbaka den om du inte kommer tillbaka till mig....




Fri vers av sesi
Läst 331 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-07 00:43



Bookmark and Share


  Aciom
hehe förnurlig :)
2009-07-07
  > Nästa text
< Föregående

sesi
sesi