Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efterklangens väntan

Efterklangen väntar sig inget svar.
Ingen fil av rodnad och förlåt.
Alla rynkor spottar i timmglaset.
Allt resdamm ser mellan fingrarna.
Alla trötta knän sluter fred med ögonen och sluter dem.
Efterklangen väntar inte på svar.
Ingen sörjande änka.
Ingen skamsen relik.




Fri vers av Maximilian Rosström
Läst 152 gånger
Publicerad 2009-07-07 04:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maximilian Rosström
Maximilian Rosström