Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kolmonoxid

Jag har gjort mina val på en fjäder.
På en himmelsfärd av sjunkande stoff.
Jag har spänt mina tyglar,
jag har singlat mot marknen.
Mot en avgrund av kolmonoxid.




Fri vers av Maximilian Rosström
Läst 205 gånger
Publicerad 2009-07-07 05:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maximilian Rosström
Maximilian Rosström