Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naglar av svarta kyssar

Måla dina naglar med svarta kyssar.
Ställ dig mitt i cikeln där gud inte går.
Känn hur det rycker och sliter i nacken,
hur det isar när blickar har lagt dig på bår.

Ställ dig vid sidan och stirra på dårskap,
känn hur tysta böner förvandlas till skrik.
Varför släcker världen alltid ljuset,
för den som vill vara unik?




Fri vers av Maximilian Rosström
Läst 246 gånger
Publicerad 2009-07-07 05:25



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Det är ju en tanke. jättebra!!
2009-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Maximilian Rosström
Maximilian Rosström