Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avståndet

Försök inte förklara varför dina läppar smakar svek.
Jag kom inte till din ljugarbänk för att rubba dina cirklar.
Kom inte för att känna att jag lever.
Det har jag sett i en dokumentär.
Jag har hört dig säga något om sömn och om att vakna igen och om att falla i blom.
Men jag vet inget om sånt
Jag projicerar skuggor av min skugga.




Fri vers av Maximilian Rosström
Läst 200 gånger
Publicerad 2009-07-07 05:35



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Tänkvärd, bra!!
2009-07-07

    Franz Reichelt
"Kom inte för att känna att jag lever.
Det har jag sett i en dokumentär."

spot on. riktigt bra text.
2009-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Maximilian Rosström
Maximilian Rosström