Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mammaledig smekmånad

Sliten i stycken.
Alla tårar på nåder.
Mammaledig smekmånad på hemlig ort.
Sönder och samman.
Styckad semester.
Övergivet barn i sluten vård.




Fri vers av Maximilian Rosström
Läst 202 gånger
Publicerad 2009-07-07 05:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maximilian Rosström
Maximilian Rosström