Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den som älskat


det finns
en kärlek

långt bortom
förståndet

sanningen

livet


en välsignelse
och förbannelse
i samma
andetag


det finns
en kärlek

som inte går
att ta på


inte att leva
med


aldrig att förneka


en gnistrande klar
droppe

smärtsam skön


som överlever allt
det andra


det finns
en kärlek

som aldrig
kan slockna


djupt i hjärtat
av förgråten
skugga




Fri vers av Teresia Ridell
Läst 197 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-07 10:35



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Den eviga universella kärleken...
2009-07-09

    sajo
Vackert om kärleken som är så stor och ger en både minnen och känslor. Några tårar rinner på kinden då jag läser dessa ord.
2009-07-07

  Larz Gustafsson VIP
Det finns en kärlek som ÄR vägen, sanningen och livet. Utan den är man ändå fattig, no matter what. (Matteus 16:26)
2009-07-07

  Junitvillingen
Vacker poesi som berör så att mina blå tåras...TACK!
2009-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell