Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frukostmöte

Sitter med en skiva
nyskuren dag
Undrar vad den ska giva
en sådan som jag

Kanske smakar den sommar
och hemlagad saft
Kanske kärlek välkomnar
med gudomlig kraft

Begrundar min skiva
gör solen också
Vad månne det bliva
vad ska vi hitta på...




Fri vers av hawkeye
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-07 13:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hawkeye
hawkeye