Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
;-)


Var finns karlarna?





Alltså, har sett på reklamsnutten om "Var finns brudarna"



Min motfråga blir då ganska så enkel.

"Var finns karlarna" när man som mest behöver dom.


Har idag slitit och släpat möbler,
rivit sönder mina händer,
knäckt ryggen, slått i tårna
och rivit upp baksidan på hälen.
Legat på alla fyra i soffan,
för att försöka få loss en kontakt i väggen.
Sen sitter den lille fulingen till sladd fast under hörnbäddsoffan
som inte går att rubba. Very nice!

Lägger ner det hela i ett enda stort virrvarr,
och undrar var i Jösse namn karlarna håller hus?

Opps! Tog ett sista rejält tag i sladden
och slet till utav ren ilska,
stickkontakten lossnade i ett huj
och ingen är gladare än jag.
Ska bara ta en paus innan jag kopplar om alltihopa,
och var karlarna finns skiter jag fullständigt i!


Hur är det nu man säger?
bra kvinna reder sig själv...eller?




ME/09




Övriga genrer av Madjori
Läst 162 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-07 14:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
haha..stämmer så bra det. man får faktiskt självförtroende av att klara karlgöra utan karl. bra text!
2009-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Madjori
Madjori