Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Michael begravs idag


Michael Jackson, du lär inte bli bortglömd


Äras den som äras bör
Michael Jackson
Man må säga vad man vill om honom och hans sexuella läggning
Men själv så har jag svårt att tro att han någonsin tvingade sig på något annat barn
Han älskade ju barn
Och han var ju alltid själv som ett litet barn som vägrade att bli vuxen
Och att han sen ville bli vit med alla sina skönhetsoperationer fick väl stå för honom
Inget som jag brydde mig så mycket om
För det som jag vill minnas honom för är hans underbara musik
Hans sköna texter
Thriller
Bad
Och ett gäng låtar till
Plus att jag tycker att han var en superduktig dansare
Så äras den som äras bör
Michael Jackson
Du lär inte bortglömd vill jag tro
Så sköt om dig däruppe i himmelen nu med alla de andra små änglarna
R.I.P

Ken Cassel
7/7-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 235 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-07 14:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel