Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Harmoni


inget mer
rofyllt


än ett sovande
litet barn


vilande på
förälders axel


omedvetet om
livets mörka

sidor




Fri vers av Teresia Ridell
Läst 213 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-07 16:24



Bookmark and Share


  Christine Sabel
Ja och alla har vi varit barn en gång...fina ord
2009-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell