Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

-Du inspirerar mig-

Är jag ensam
För att jag sitter här själv
Om natten

Tankarna snurrar
Av dig
Och hur du gör med mig

Hon säger att jag är ensam
För att jag sitter här själv
Tills dag blir till natt

Berusad inom mig
Av tanken på hur du formulerar dig
När du pratar med mig

Att jag är ensam
När du inte är här
Gör inget längre

För inom mig dansar jag till melodin av ditt sätt
Dansar och virvlar till den poesi du älskar mig med
Jag ryser av välbehag
För ekot av dina viskningar smeker mig ännu





Fri vers av Kiina
Läst 540 gånger
Publicerad 2005-10-01 00:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kiina
Kiina