Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja.


Till Emma.


Du är ett ljus
Du är ett skratt
Du är en stjärna
Du är en vit snöflinga som långsamt faller ner från himlen

Med dig så går allt
Med dig så blir jag levande
Kan vara mig själv

Och det är viktigt




Fri vers av -October-
Läst 455 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-07 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-October-
-October-