Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den dumma människan

Vi människor är egentligen rätt dumma
Det vi inte får,
vill vi ha.
Men när vi väl får det,
så är det inte så viktigt längre.
Det vi däremot har,
skiter vi i.
Och när det en dag försvinner,
ångrar vi att vi inte tog vara på det.




Övriga genrer av Tigerflicka
Läst 244 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-07 20:34



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag tror det beror på att nutidsmänniskan i allmänhet i grunden är djupt otillfredsställd och upplever att hennes liv saknar mål och mening.
2009-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Tigerflicka