Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trött

trött




trötthet




suck


gäsp


borde göra någonting
ta tag i mitt liv
förändra
leva



trött


trötthet



vill sova
orkar inte
vill vila
orkar inte
vill något
orkar inte



trött


trötthet




Övriga genrer av Tigerflicka
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-15 17:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tigerflicka