Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att älska

Att älska är att leva
Att älska är att dö
Att älska är att finnas
Att älska är att minnas
Du kan göra vad som helst
Jag kommer ändå alltid att finns här för dig
Ta i mig, lämna mig, svik mig
Gör vad fan du vill
Jag kommer ändå alltid finnas till
Jag önskar att du skulle gilla mig
Jag önskar att du skulle vilja ha mig
Jag önskar att du skulle älska mig
Men det är antagligen för mycket begärt
Vad vill du?
Vad begär du?
Vad är det för fel på mig?
Varför är jag inte duglig nog?
Världen är stor
Men ändå så pass liten
Att jag vet
Att jag aldrig mer kommer att känna som jag gör just nu
Känslan inombords
Den går inte att förklara
Jag önskar bara att du skulle förstå
Att den här känslan kan bara du rå på
Ni kan retas
Ni kan skratta
Ni kan önska att jag inte fanns till
Men runt mig står tiden aldrig still
Ni kommer mig aldrig nära
Hur mycket ni än kanske vill
För runt mig
Finns ett skal
Som bara jag kan se
Men jag önskar att du fanns där med
Att älska är att leva
Att älska är att dö
Att älska är finnas
Att älska är att minnas
Du finns i mitt hjärta
Du finns i min kropp
Du finns i min hjärna
Du finns över allt
Vad som än händer
Så finns du i mig
Oavsett var jag befinner mig
Oavsett vad jag gör
I mig finns bara du
Nu
Och
För alltid
Att älska




Fri vers av Tigerflicka
Läst 262 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-07 20:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tigerflicka