Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är som ett stup

Livet är som ett stup

Om du går för nära kanten så faller du ned

Men om du backar tillbaka några steg

Riskerar du att mista hela spänningen

Livet är som ett stup

Det går ner och upp, upp och ner

Livet är som ett stup

Det kan fyllas på kort tid

Men bli tomt lika snabbt

Livet är som ett stup

Det är svårt att komma upp

Det är svårt att komma ner

Livet är underbart

Men ändå så pass svårt




Fri vers av Tigerflicka
Läst 248 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-07 20:35



Bookmark and Share


  Cris
Ja, det är det sannerligen. Du har fått med mycket här.
2009-08-13

  Gawain
Det är inte lätt när det är svårt, men man lär sig. Och hur ljuvligt är det inte så säg, bitterljuvt och allt.

Länge leve livet :)
2009-07-07

  Larz Gustafsson VIP
Ja, det ligger mycket i detta.
2009-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Tigerflicka