Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den lilla flickan

Den lilla flickan ser upp mot bergets topp

Kan inte komma ner

Kan inte komma upp

Den lilla flickan önskar att kunna flyga

Bort, iväg och inte tillbaka

Den lilla flickans ben börjar att skaka

Flickan darrar

Flickan ler

Men önskan om att flyga

Blir det inte av mer

Den lilla flickan ger upp

Hon går sakta mot bergets topp




Fri vers av Tigerflicka
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-07 20:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tigerflicka