Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill

Jag vill känna en killes tyngd ovanpå mig

Jag vill iaktta i smyg för att sedan snabbt titta ner i marken igen
Jag vill le i samförstånd och känna att någonting är på gång
Jag vill ta ett första trevande steg framåt för att sedan backa tre steg tillbaka
Jag vill känna hjärtat dunka rytmiskt och pulsen skena iväg
Jag vill att ansiktet ska hetta och känna blodet pumpa runt i hela min kropp
Jag vill veta att varenda del i mig är på helspänd
Jag vill prova att ta hans hand
Jag vill prova att låta hans läppar nudda mina
Jag vill ta ett flämtade andetag
Jag vill komma närmre
Jag vill sätta mig i hans knä
Jag vill begrava mig i hans famn
Jag vill dra fingrarna genom hans hår
Jag vill kyssa honom igen
Jag vill smeka av honom kläderna
Jag vill ha honom nära
Jag vill ha honom
Jag vill

Jag vill känna en killes tyngd ovanpå mig




Fri vers av Tigerflicka
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-12 21:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tigerflicka