Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När livet springer ifrån en

När livet springer ifrån en,
vet man inte riktigt var man är.
Bara en lång evighet,
ingen början,
inget slut.
En kall vind och en tom själ.
Ett tecken,
något nytt
kanske aldrig eller nu.
När livet springer ifrån en och inget blir som förut




Fri vers av Tigerflicka
Läst 219 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-07 20:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
kan identifiera mig själv i texten
fint skrivet
2009-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Tigerflicka