Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

-Mitt barn, min kärlek-

Den första gången du såg på mig
Rörde du mig så djupt
Så djupt
Att mina tårar föll för dig

Du låg där på mitt bröst
Naken och sårbar
Vacker och oskyldig
Du väckte det allra innersta inom mig

Med tiden har du växt i mina ögon
Att du kunde växa mer
Var svårt att tro
För mig var du ju redan så stor

Du kan skrika allt du vill
Bråka och testa alla världens gränser
Du kommer ändå aldrig undan mig
Jag kommer alltid att älska dig

Jag trodde att det var jag som skulle lära dig
Om tålamod, gränslös kärlek
Och om tryggheten i en famn
Men innan dig visste jag inget, förstod inget

Tillsammans ska vi bygga slott
Leka riddare och jaga drakar
Jag ska sjunga för dig om livets alla äventyr
Tillsammans ska vi bygga broar för framtiden

Men viktigast av allt
Är att på kvällen när jag håller dig nära
Och viskar om kärlek i ditt öra
När handen myser i dina lockar
Då när våra ögons blå hittar varandras djup
Den känslan som finns mellan oss då
Den är evig och helt utan slut

Jag älskar dig för den delen i dig som är av mig
Men jag älskar dig mest för den delen av dig som är Du
Jag älskar dig mest för allt ditt bus

Inga himlars regn kan någonsin hindra mig från dig





Fri vers av Kiina
Läst 671 gånger
Publicerad 2005-10-01 01:30



Bookmark and Share


  karamellen
FANTASTISK kärleksförklaring till ditt barn!Så vackra ord!
2006-01-30

  Jessica Kernell
Helt underbar gumman!
"Tillsammans ska vi bygga slott
Leka riddare och jaga drakar
Jag ska sjunga för dig om livets alla äventyr
Tillsammans ska vi bygga broar för framtiden"
-vad mer kan man säga?
2005-10-03

    Barbro. Norberg-Rönnlund
För mig finns bara några få ord vad gäller denna och de orden = ändlös,
underbar kärlek satta på pränt med genuin känsla !
2005-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Kiina
Kiina