Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden står stilla

Det kan inte bli
kan inte vara
när tiden står still
medans klockan tickar vidare

Och ändå

När tiden går fort
och timvisaren slutat röra sig

I en väntan
på kvarlevnad
i något som kanske är dött
...som kanske inte borde vara

Vi har kippat efter andan förut

Och hur länge ska vi leva i kuvös
när luften är fri
och sommaren frodas

När utveckling krävs
i det som står stilla
på alla plan
för både man och kvinna

När misstänksamhet
bör bytas
mot egen självkänsla

Ett växande
FÖR
Livet




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 213 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-07-07 22:09



Bookmark and Share


  Glensan
En för mej försiktig tex
som ändå andas positivitet,

fint skrivet
2009-07-09

  Ronny Berk
svårtolkad text med tiden som symbol- framkallar känslor av sökandet - men efter vad ? kanske livs löftens växtkrafter...
2009-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen