Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Finns med i boken "Svensk Poet 2009" (En samling Svenska poeter) Temat var VIDARE.


Känner glädjen

I dag har jag gått barfota hela dagen
och känt hela fotens tyngd mot underlaget
Jag har promenerat i vattenbrynet längs strand efter strand,
har bränt mina axlar i solen men det gör ingenting.
Jag trippar inte längre på tå,
jag sätter ned hela foten.
Står ibland bara stilla och tänker,
andas in djupt och låter allt komma ut,
utan att skämmas för allt jag har fått utstå.
Tar en dag i taget, steg för steg
bort ifrån hans projicerade svartsjuka,
och hans kränkande förtyck.
Nu blir jag bara starkare
och känner glädjen
som åter börjar strömma in

© C.J




Fri vers av Chattis J
Läst 384 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-07 23:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chattis J
Chattis J