Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kramiz





Vill på detta sätt, och av hela mitt hjärta
sända ett ödmjukt och varmt tack
till alla er som ger applåder för mina texter.



/Elle-Madjori




Övriga genrer av Madjori
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-08 09:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madjori
Madjori