Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himlens änglar gråter


himlens änglar
gråter idag



för alla oss
som lämnats
ensamma kvar


tomma famnar
brustet hjärta


frågor som
aldrig får svar


och allt det där
vi aldrig hann
säga


himlens änglar
gråter idag



för oss som
blev kvar


vi som får
bära gemensamma minnen
ensamt


för oss som fattas
någon vi aldrig
kan få åter


för oss vars hjärta
alltid har en vrå
av sorg


himlens änglar
gråter idag




Fri vers av Teresia Ridell
Läst 731 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-08 14:04



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Sorglig och vacker samtidigt
2009-07-09

  Larz Gustafsson VIP
Mest gråter de över alla som går evigt förlorade för att de tackat nej till Jesu erbjudande om frälsning.
2009-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell