Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ger dig min kropp, jag ger dig min själ

Men om du inte vårdar mig ömt så kommer jag genast att känna av om någonting är fel
Räkna med det
För när jag bjuder på mig själv så vill jag självklart att du bjuder på dig själv tillbaka
I alla fall lite grann
Att du till exempel inte går bakom min rygg
För jag vill att du alltid ska vara ärlig ömsint och snäll, emot mig
Med dig så hoppas jag att jag för alltid kommer att känna mig trygg, för om du är det
så kommer jag att för alltid att älska dig
Jag vill ha en ömsesidig kärlek på lika villkår
Villkorslöst...

Jag ger dig min kropp, jag ger dig min själ……

Ken Cassel
8/7-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 269 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-08 17:19



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Att ge och ta från båda håll är en förutsättning för att det ska fungera. Hoppas att detta är ömsesidigt, det är du värd:-)
2009-07-08

  Öknens Ros VIP
vårdandet bör väl vara ömsidigt för att det ska funka.....eller?
2009-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel