Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är så ensam

Så ensam
Har ingen som jag kan luta mitt huvud emot
Bara känna beröringen
Bara känna lukten
Bara känna smaken
Men som det är nu så har jag ingen som jag kan kalla för min egen
Min egen tjej
Åh, vad du är vacker
Har jag inte sagt det till dig förut
Har jag inte?
Okej, här kommer det
Jag älskar dig!

Jag är så ensam
Så ensam
Och jag vet knappt längre vad kärlek är för någonting för det var många år sen nu som jag hade en riktig hjärtevän
En som jag kunde lita på

Så ensam är jag
Försöker hela tiden hålla modet uppe om att en dag få träffa på dig som kan tänkas vilja älska mig
Älska mig för den jag är
Den som håller dig så kär….

Jag är så ensam…..

Ken Cassel
8/7-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-08 18:04



Bookmark and Share


  anits VIP
Ensamhet kan vara skön och på samma
gång så svår
2009-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel