Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fägringen svävar

en bevingad varelse vilar på mitt lillfinger

fäktande med sina rosen blad till vingar

smaragdgrön, svartsjuk av sig själv

en ståtlig fägring

ömhetsbetygelser möter mig

ljuva , behagliga

stumma , charmiga

orgasmiska

mitt finger opålitligt

mitt sinne påhittigt

stupar

fägringen svävar

väntar









Fri vers av -Dandy
Läst 233 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-08 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Dandy
-Dandy