Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rape


Greedy

however empty

picky

however been in every bed

pity

however


you screamed rape me

you whispered hold me

you screamed deceive me

you wrote feed me

Believe in me

who will




Fri vers av -Dandy
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-09 00:02



Bookmark and Share


  -Dandy
tänk :vargen kommer, vargen kommer!
2009-07-13

  Knickedick
Försöker förstå, men det går inte. Kanske det som är meningen? Paradoxer
2009-07-10
  > Nästa text
< Föregående

-Dandy
-Dandy