Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget vi vet än.

Vår tid är kommen
vi måste skiljas igen,
vi kanske lovar något
som vi aldrig kommer
att hålla. Vi kanske
lovar något som vi
vet att aldrig kommer hända.
Men du måste ändå veta
att din själ kommer alltid
att ha en plats bredvid mig.
Även om vi varken kan eller vill
återförenas igen.




Fri vers av rabbitheart
Läst 335 gånger
Publicerad 2004-06-13 19:44



Bookmark and Share


  Apetass
precis så är det. Klarsynt och insiktsfullt beskrivet om farvälets natur.
2004-06-13
  > Nästa text
< Föregående

rabbitheart