Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med ett varmt leende, har jag sett..


Vad poeter.se kan leda till!

 

vi skriver dikter ur våra hjärtan
fullmånen rodnar
i skygd bakom skyarna
ord landar i hjärtan
och natten är ju så ljum

vi förälskar oss plötsligt
handlöst
i varandra
vi okända poeter
med så mycket uppdämd känsla

att ge av

och några bildar par
i riktiga livet
IRL som det heter på svenska
nu ska de göra vintern mindre kall

tänka sig
poetry rules!




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 291 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-07-09 01:31



Bookmark and Share


  Per Teofilusson
Ja, som på alla arbetsplatser och i föreningslivet. Men med kanske större ömhet och mod, haha, det vill jag tro, det tror jag.
2009-07-10

  Sturesdotter
ja...härligt när det går bra
mindre härligt när vissa ljuger för andra; någon lämnar allt för en person som ljugit och utmålat falska sanningar

tur att här finns en blandning!
2009-07-09

  Elaine.S VIP
Poesi, det är något alldeles makalöst fint att få ta del av. Likaså dina ord...
2009-07-09

  Eva Langrath VIP
ja förunderligt är livet och poesin är en del av detta märkliga liv.
2009-07-09

  Gunnar Norrman
Så sant! Så där känns det för mig också! Tänk vad poesi kan ställa till med. Men härligt är det...
2009-07-09

  Larz Gustafsson VIP
Right on!
2009-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger