Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
rotade lite i mitt arkiv.. ibland vill man bara..


Åt fanders..

allt går lätt
allt går..
helt plötsligt
rätt..

..åt skogen

åt skogen
med alla knäppgökar
åt skogen
med allt som är fel
åt skogen..




Fri vers av Niklas Gladh
Läst 323 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-09 12:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Gladh
Niklas Gladh