Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidigt om morgonen - själavård

 

tidigt om morgonen
droppar jag desinficerande insikt
i själssåren
och lägger ett stödförband
av förtröstan

det är inte alltid det hjälper
men det går att försöka




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 262 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-07-10 13:03



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Du har fångat en del av livets hopp, viljan
att vilja mer...

"det är inte alltid det hjälper
men det går att försöka"
2009-07-12

  Ilona _L
Den satt...som en fläskläpp! :) Snyggt poetat!
2009-07-10

  Eva Langrath VIP
Så fint du beskriver det och ibland hjälper det men ibland tar det längre tid
2009-07-10

  Larz Gustafsson VIP
Jesaja 30:15-18
2009-07-10

  Johan Bergstjärna VIP
BRA! : )
Man får väl göra det man kan.
2009-07-10

  Sturesdotter
du Måna...

underbar dikt
2009-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger