Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De som tror att de förstår det de inte förstår

Du gillar att titta på det du inte förstår dig på
du gillar att drömma dig bort av förundran av solnedgången
som sjunker ner i horisontens vrå

du gillar att klappa händerna åt det som konstigt är
du lyssnar till orden "se och lär"

ändå förstår du ingenting
du är ett stort tomt hål
ett garnystan, en tankeorkan
av virr, varr

som tror att du lever som du lär

jag vill slå till dig, få dig att förstå
att du ändå

inte vet så mycket




Fri vers av fucking poetic
Läst 384 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-10 16:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fucking poetic
fucking poetic