Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finns sjukt med hopp!


sorgen utvecklar dig, lyckan är god men snyltar av dig
tänk på det när du har

kapitulerat

ansiktet

mot

kudden



sängen

stackars snoriga kudde
har du tänkt på den
stackars sårade själ
har du lyssnat på den

gråt ut

men

snart kommer





snyltaren




Fri vers av -Dandy
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-10 19:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Dandy
-Dandy